Lilla Magazin 2016 január

Újévi fogadalmaink

„Amikor a változás szelei fújnak a kételkedők falakat húznak fel. Az optimisták vi-torlákat!”
Tedd azt, amit tenned kell, a legjobb belátásod szerint! Újra eltelt egy év és joggal érezhetjük felgyorsult az idő körülöttünk és immáron 2016-ot írunk. Az ünnep hangu-lata is lassan elhalványul és kezd feledésbe merülni.

Elhatározzuk, hogy az újesztendőben nagyon sok dolgot másképp fogunk csinálni, és ehhez új emberré kell válnunk. Ahhoz, hogy újra és újra megszülessünk, kicsit mindig meg kell halnunk. Legyen a 2016-os év az újjászületés, lelkünk fejlődésének az éve. Tapasztaljuk meg a rendkívüli csodákat a világunkban és jöjjünk rá végre, mi magunk is azok vagyunk!
Szinte nincs is olyan ember, aki szilveszter éjszakáján ne tett volna valamilyen foga-dalmat, veszünk egy nagy levegőt és elhatározzuk magunkat. Felelőtlen kijelentése-ket, teljesíthetetlen ígéretek sorát zúdítjuk magunkra, még nagyobb diszharmóniát okozva ezzel önmagunkban! Ami eddig nem sikerült, az vajon mitől változna csak attól, hogy megfogalmaztunk egy mondatot? A többség visszakerül a régi kerékvágásba. Persze a kivételek erősítik a szabályt és példaértékűek a többiekre nézve, azért ne adjuk fel és tartsunk ki elhatározásunk mellett! Hogy csináljuk jól?

Semmit nem szabad megtiltani magunknak! A siker elérése érdekében törekedjünk a fokozatosságra! Közeli célokat tűzzünk ki, hogy a siker is rövid időn belül érkezzen meg. És jöhet a jutalom!

A siker és a cél eléréséhez a 21 napos mantracsomag (reggel ébredéskor első és le-fekvéskor az utolsó gondolatként felolvasni magunkban):
Tudom és érzem, hogy a környezetemben élők támogatnak az elhatározásomban.
Arra a rezgésszintre emelem magam embertársaim segítségével, ahol garantált szá-momra a siker.
Megértenek, elfogadnak, jutalmaznak! A 2016-os év minden hónapjában történik ve-lem valamilyen csoda!

Találjon rátok mindaz, amire vágytok!