Lilla Magazin 2016 január

Vajon mit hoz a jövő?
2016 a megoldások éve!

Mindannyiunk fejében megfordul ez a kérdés így év elején.
Újult erővel, lendülettel vágjunk bele az előttünk álló 365 napnak!

Ez az év különleges erővel és energiákkal bír. Sarkából fordul ki velünk együtt a világ. A változások elől senki sem menekülhet! 🙂 A feladatot mindenkinek el kell végezni. Ahhoz, hogy ránk rótt tervekkel célba érjünk, sok energiára van szükségünk. Honnan vegyünk kellő mennyiségű muníciót?
A múltból mindenki dédelget – még ha nem is akar- olyan eszményeket, amihez bizony negatív érzelmek társulnak. Ez a mi biztos tartalékunk, ezt fel tudjuk használni.
Az idei évet a kiegyenlítődés jellemzi majd. Az elakadt élethelyzetekre megoldások, szeretetlenségre ölelés, megértés, vigasz érkezik. Mindenki elnyeri méltó jutalmát. Gyorsíthatunk is az amúgy s végbemenő folyamatokon.
A jelenünkre koncentrálva figyeljük meg hol a hiba az életünkben. Melyik terület az, ami javításra szorul. Sokunk a múlt tragédiáiban elveszve bolyong és akaratlanul is szenvedést visz a jelen történeteibe, s ez által a jövő is elviselhetetlennek tűnő zűr-zavarként hat vissza.
Semmi baj a múltban lévő dolgokkal. Sokan arra várnak, hogy feldolgozzák, újrahasznosítsák őket.
A cél, hogy energiához jussunk azáltal, hogy kiszabadítjuk őket. Ne töltsünk el még egy gyönyörű évet földi életünkből arra, hogy várjuk a csodát.
Tudatosan irányítsuk saját sorsunkat, hiszen megoldás van bőven! Senki máson nem múlik, hogy egy negatív érzelemből hogy csináljunk pozitívat, csakis saját magunkban!
Ébredeznek az emberek, változik a világ. Korszakok zárulnak le és jönnek újak. Egy igazi ritmus körforgás az élet. Lüktető, pulzáló energiaáramlás, aminek mindannyian részesei vagyunk egymáshoz csatolva egy láthatatlan hídon keresztül! Senki ne szégyellje magát, ha egyedül nem megy! Kérjen bátran segítséget! Feladni nem szabad soha.
Amit kívánhatunk minden olvasónak az erre a sorsfordító évre: Mindig legyen hite Istenben és a remény lámpásával is világítsa meg a céljait! Higgyék el, mindig van egy tiszta szerető szív és egy segítséget nyújtó kar ami átsegít a nehéznek tűnő helyzetekben!

Egy kis segítség az induláshoz:
Hiszek magamban! Hálás vagyok a sorsnak! Az életem csodákkal, örömökkel és boldogsággal teli!