Lilla Magazin 2015 november

A 6. érzékről…

Azt mondják önre csodabogár? mert megérez dolgokat, eseményeket, mielőtt azok megtörténtek,s az is sűrűn előfordul,hogy előbb mondja ki ugyanazt a bizonyos szót,vagy mondatot, mint a másik ember, akivel beszélget? Hogyan lehetséges mind-ez?

Hiszek a csodákban, természetfeletti képességeiben az embernek. Mindannyiunkban van, egy spirituális Én mely képessé tesz minket, az elmének által felfoghatatlan, szinte hihetetlen dolgok megtapasztalására. Ilyen véletlennek hitt történeteket szin-te biztos, hogy nagyon sokan megéltük már, akkor is, ha hisszük benne és akkor is, ha nem! Az embert magát, energetikai hálózat szövi át és az egymás közötti erőteret is. Ezen a szövevényes, de láthatatlan rendszeren keresztül kapcsolódunk egymáshoz. Ez a térháló rezgéseket tartalmaz, információkat közvetít közöttünk,így tudjuk mások érzéseivel, gondolataival azonosulni!Amikor megvan az összhang s rezgéseink egyfor-mák ez a különleges képesség felerősödik és automatikusan bekapcsol bennünk. A 6. érzékünk működésbe lép és ilyenkor fantasztikus, vagy éppen félelmetes tapasztala-tokat gyűjthetünk. Ez a képesség velünk születik, de ahogy telnek az évek tompul és akár el is múlhat. Pedig, ha tudnánk, hogy csodákra lennénk képesek a tudatos hasz-nálatával, azon dolgoznánk, hogy finomítsunk rajta. Nem érne minket ennyi csalódás és bánat! Tegyük fel magunknak a kérdést! Mi lett volna másképp, ha akkor a megér-zésemre hallgatok. Tudtam mit kellett volna tennem! Valahol belül éreztem… megvan ez a bölcsesség? Mindenkinek?

A legegyszerűbb módja eme képességünk fejlesztésére, ha figyelünk a táplálkozá-sunkra. Egyre több nyers ételt fogyasszunk, és igyunk megfelelő mennyiségű vizet. Ahogy tisztul a szervezetünk, tisztulnak a gondolataink is. Végre felszínre törhetnek képességeik. Megmutatkozik spirituális Énünk. Kapcsolatba léphetünk Angyali energi-ákkal, Mesterekkel, de a régen látott rokonainkkal is. Igazi látnokokká válhatunk és kézbe vehetjük saját életünket.

Sok szeretettel: Juci