Lilla Magazin 2015 december

Egy kis “Mágikus” feladat Szilveszterre, mikor éjfélt üt az óra… Kérd és Megadatik!

Ezzel a varázsmondattal hosszú éveken keresztül nekem is meggyűlt a bajom. Kértem, de nem történt semmi…. Ismerős az érzés? Ugye!?
Aztán rájöttem a titok nyitjára: kérhetek bármit, de tennem is kell azért, hogy meg-valósuljon az álom! Cselekedjünk! A mágia szó jelentése is ez. “Cselekvés”, sokan meg-ijednek ettől, pedig tudnunk kell, hogy a hétköznapjaink a mágikus cselekedetek ösz-szességei. Szavaink teremtő erővel bírnak és egy jó töltött káposzta elkészítése fel-ér a legmagasabb szintű álkémiai folyamattal! 🙂

Íme, a mágikus cselekvés receptje szilveszterre:
Végy karácsony másnapján 5-10 szem búzaszemet, nedvesíts be egy kozmetikai törlőt vagy valamilyen magas nedvszívó képességű papírt. Helyezd a szemeket egyenként a nedves felületre, úgy hogy minden egyes szem búzamagnál gondolj valamire, amit a következő évben el akarsz érni! Ahány szem, annyi kívánság! Kérhetsz tulajdonságo-kat is… bármit! Csak is magadnak, rólad kell, hogy szóljon!

Tedd ezt addig, amíg el nem fogynak a szemek. A szobahőmérséklet és a fény, a gon-dos öntözgetés, az elültetett gondolatmagjaid meghozzák az eredményt! Kicsíráznak!
A legjobb rész következik: szilveszter éjfélkor, csukd be a szemed és rágcsáld el a frissen kicsírázott búzaszemeket, közben a kívánságaidra gondolva. Minden, ami eddig kívül volt, az belülre kerül, és elkezd működni a varázslat! Jó étvágyat! 🙂

Az új életünkhöz, céljaink eléréséhez kitartást, támogató energiákat, szeretetteljes pozitív kapcsolatokat kívánok a 2016-os évre!
BÚÉK!