Sorsfordító Spirituális Klub

2015. szeptember 16. szerda, 18 óra
Újvárosi Művelődési Ház, Győr, Liget utca 55. A belépő ára: 1.000 Ft

 

Programozd újra az életedet
a Sorsfordító 21 napos módszer segítségével

 

Amikor egy megakadt élethelyzetben vagyunk… megoldhatatlan tűnő feladat előtt állunk… vagy a harmónia megtartása érdekében segítenénk az energiák szabadon áramoltatását… hogyan építsük a régire egy új személyiséget?

Hogyan kérjük a Felsőbbrendű Énünk segítségét és állítsuk szolgálatunkba az univerzum energiáit, hogy céljainkat, eredményeinket elérjük, mind kapcsolatok- üzlet-egészség területén? Hogyan juss energetikailag szintről-szintre egyre feljebb?

Saját 21 napos sorsfordító módszeremmel dolgozok, mellyel – kis segítséggel az elején – egyedül is változtathatsz az életeden. Megalkottam egy olyan spirituális kártyacsomagot, amely praktikus eszköze az energiák mozgatásának.

Egységben a szeretet erejével! Ajánlom ezt a programot mindenkinek, aki tervezi, hogy változásokat akar létre hozni az életében. Ajánlom azoknak, akiknek néha megszakad a kapcsolatuk a felsőbbrendű intelligenciával. Mindenkinek, aki nem eléggé boldog és ezen változtatni szeretne. Aki egyszerűen csak többet akar szeretni…

Várlak szeretettel: Juci

Klub